Elkészítés: A tésztához szétválasztjuk a tojásokat. A fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a lisztet és a zsemlemorzsát. A sárgáját kikavarjuk a vízzel és a cukorral. Az egészet lazán összeforgatjuk, és beleszórjuk a sütőport is. Kiszórt sütőformában megsütjük.
A krémhez a 2 csomag pudingport ízlés szerinti cukorral kikavarjuk, és 6 dl tejjel megfőzzük, majd teljesen lehűtjük. A habtejszínt robotgéppel felverjük, beleöntjük a pudingot, és így is összedolgozzuk a robotgéppel.
Megkenjük a krémmel a tortalapok közét, oldalát és tetejét, a krémrétegbe apróra vágott epret dugdosunk, minél sűrűbben, annál finomabb.
A díszítéshez felverjük a 3-4 dl tejszínt is, tortadíszítővel vagy kilyukasztott zsírpapírral kidíszítjük a torta oldalát és tetejét. Eperrel és más finomsággal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.