Az epret megmossuk és lecsumázzuk. Aztán méretétől függően daraboljuk, ha kis szamócáink vannak, akkor csak kettőbe vágjuk, azt is csak azért, hogy a levét könnyebben kiengedje majd.
Egy üvegtálba tesszük a kókusztejszínt, a citrom levét, héját, az édesítőt és a felaprított mentát. Jól elkeverjük, hogy az édesítő feloldódjon, aztán belekeverjük az epret. Ha kókuszjoghurttal készítjük, kevesebb citromot használunk.
Lefedve hűtőszekrénybe tesszük, és jól lehűtjük - a legjobb, ha van egy éjszakája összeérni az ízeknek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.