A nutellás kinder bueno tortához először a mogyorós lapot készítjük el: a tojásfehérjéket a cukorral felverjük, hozzáadjuk a cukrot, az olajat, a lisztet, a kekszmorzsát, a sütőport, a földimogyorót és végül a nutellát. Sütőpapíros tepsibe borítjuk és 180 fokon 20-25 perc alatt megsütjük. Melegen rákenünk egy kis nutellát.
A piskótához a tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk lisztet, a sütőport majd a tojásfehérjéből felvert habot. Sütőpapíros tepsiben tűpróbáig sütjük. Melegen rákenünk egy kis nutellát, és egy kis mogyorót szórunk rá.
Az 1. pudingos krémhez a pudingport és a tojássárgáját a liszttel csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a tejet, és sűrű krémmé főzzük. Ha kész, a tetejét lefedjük fóliával, és hagyjuk kihűlni. Ha langyos, hozzáadjuk a cukor és a margarin habosra kevert elegyét. Megfelezzük a krémet. Az egyik felébe kevés vanília aromát, a másik felébe tejszínes mogyoró aromát teszünk.
A 2. pudingos krémhez a tejből, a vaníliás pudingporokból és a cukorból elkészítjük a pudingot, majd miután kihűlt, hozzáadjuk a margarint, és habosra keverjük.
Összeállítjuk a tortát: először jöhet a nutellás-mogyorós lap, rá a 2. pudingos krém, néhány háztartási keksz, ráborítjuk a mogyorós-nutellás piskótát. Mehet rá az 1. pudingos krém vaníliás része, újra pár darab háztartási keksz, majd beborítjuk az 1-es krém tejszínes mogyorós részével.
Végül felverjük a tejszínhabport a tejjel, teszünk bele pár csepp aromát és a feldíszítjük a tortát.
Megjegyzés
Nagyon finom sütemény, kicsit időigényes és nem is a legolcsóbb kategóriába tartozik, de megéri. :)
A receptet és a fotót Bianka0112 küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.