Elkészítés: A tarját kiklopflolom, besózom. Megszórom mindkét oldalát borssal, majorannával és köménnyel. Egy tepsit kiolajozok, beleteszem a hússzeleteket. A krumplit nem kell meghámozni, csak jól megmosom, ha kisebbek, négybe, ha nagyobbak, 6-8 felé vágom, ételízesítővel megszórom, a húsok köré rakom. A vöröshagymát 6-8 felé vágom és a fokhagymával (8-10 gerezd) együtt a húsokra teszem. A zöldpaprikát csak ketté vágom, a gombákat 4 vagy 6 felé, megszórom ételízesítővel, és a tepsibe teszem. Mikor minden benne van a tepsiben, kevés olívaolajjal még meglocsolom. Kb fél dl vizet öntök rá, fóliával lefedem, fórró sütőben kb. 3/4 órát sütöm. Ezután a fóliát leveszem, és még 30-40 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.