Vágjuk fel hosszú csíkokra a csirkemellfilét, majd a szokásos módon panírozzuk. Egy tepsibe öntsünk annyi olajat, hogy az alján egy vékony réteget képezzen. Figyeljünk, mert a túl sok olajtól elázik a panír, a kevéstől pedig megég!
Sorakoztassuk bele a húsokat, majd előmelegített sütőbe tegyük úgy 30 percig. Ezután fordítsuk meg és még 15-20 percig süssük.
Amíg a húsok sülnek, elkészíthetjük a mártogatóst. Én most egy gyömbéreset készítettem, de készíthetünk sajtosat is például, ez csak az ízlésünktől függ. Öntsünk 2 evőkanálnyi olívaolajat a lábas aljába és ezen dinszteljük meg az apróra vágott hagymát. Sózzuk meg, hogy kihangsúlyozzuk a hagyma ízét.
Tegyük bele a paradicsompürét, majd a mézet és ízesítsük a fűszerekkel. Ne ijedjünk meg, sokat kell használni, hogy a méz édességét lecsitítsuk. A gyömbér mellett, vagy éppen helyette nyugodtan kipróbálhatunk más fűszereket is, hogy minden alkalommal más és más ízekkel lepjük meg a családot. Adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát is
Turmixoljuk össze az egészet, hogy igazi mártogatós állagot kapjon a szósz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.