A meghámozott burgonyát és karalábét finomra reszeljük, majd összekeverjük a tojással, a liszttel, a megtisztított, átnyomott fokhagymával, valamint egy kevés sóval és borssal. Ha a massza túl híg, hozzáadunk még egy kevés lisztet. 8 db kis tallért formázunk belőle, és aranybarnára sütjük azokat a felforrósított olajban.
A feltéthez ledaráljuk a csülköt a vajkrémmel, a megtisztított, felkarikázott újhagymával, a mustárral és némi borssal. A tócsnikra halmozzuk, és megszórjuk egy kevés felaprított petrezselyemmel.
A salátához a meghámozott lila hagymát apróra kockázzuk, a koktélparadicsomokat félbeszeljük. Az olívaolajat simára keverjük 1-1 csipet sóval és cukorral, azután hozzáadunk egy kevés balzsamecetet. Végül összeforgatjuk az öntetet a paradicsommal és a lila hagymával. Ezt kínáljuk a tócsnik mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.