Előkészítés: A mángoldot megtisztítjuk, megmossuk, és 15 percig főzzük, úgy hogy a levelei épek maradjanak. A tojásokat kettéválasztjuk, ügyeljünk arra, hogy a sárgák egészben maradjanak. A fokhagymát meghámozzuk, szeletkékre vágjuk.
Elkészítés: Elkészítjük a krumplipürét. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A tojások fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük. Óvatosan hozzáadjuk a krumplipürét, 3 evőkanál reszelt sajtot, sózzuk, borsozzuk és összekeverjük. Lecsöpögtetjük a mángold leveleit, a legvastagabb szárrészt kivágjuk, és 4 fészket formálunk belőlük. Olajjal kikent tepsibe tesszük, és 2-2 kis darab fokhagymát rakunk mindegyik fészekbe. Kevés krumplipürét töltünk beléjük, kanál segítségével a közepébe lyukat nyomunk. Ebbe tesszük a tojássárgájákat, meghintjük a maradék reszelt sajttal. A sütőben 10 percig sütjük. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.