Előkészítés: A bacont csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, szintén csíkokra vágjuk. A spárgát lecsepegtetjük, kisebb darabokra vágjuk.
Elkészítés: A spárgát kevés vízben, rövid idő alatt megpároljuk, leszűrjük. Felforrósítunk egy teflonedényt, megpirítjuk benne a bacont, és megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a spárgát és a sajtot, összeforrósítjuk, és félre húzzuk. Nagyobb tálban kissé felverjük a tojásfehérjét (nem kell kemény habbá!). A tojásfehérje negyed részéből kis lángon omlettet készítünk egy serpenyőben. Ne törjük össze! A spárga keverék negyedét az omlett egyik felére halmozzuk, a másik felét pedig ráhajtjuk. Tányérra csúsztatjuk. A fennmaradó anyagokból a fentiekhez hasonló módon még 3 db omlettet készítünk. A kenyeret megpirítjuk, és az omlettel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.