A salátát tisztítsuk és mossuk meg, majd hagyjuk megszáradni. A paprikákat csumázzuk ki és vágjuk csíkokra. A hagymát és az uborkát tisztítsuk meg, majd ezeket is szeleteljük fel hosszúkásra.
Az olívabogyót hagyjuk lecsepegni. A tonhalat villával törjük össze, a juhsajtot vágjuk kockákra. Az összes hozzávalót alaposan keverjük össze egy tálban. Az olajat, az ecetet és a fehér bort egy kis tálban keverjük össze, ízesítsük sóval, borssal, cukorral, jól keverjük el, majd öntsük rá a salátára.
Tálalás előtt újra keverjük össze az egészet, és díszítsük tojásokkal, illetve retekrózsákkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.