A tojásos virslisaláta elkészítéséhez a virslit megfőzzük, közben a lila hagymát nagyon vékony karikákra vágjuk, majd megsózzuk. Megfőzzük a tojást is, és amikor a virsli megfőtt, kihűtjük, majd felkarikázzuk.
Közben, ha a tojások is megfőttek, megpucoljuk. A sárgákat külön edénybe szedjük, és összetörjük villával. A fehérjét felcsíkozzuk. A sárgákhoz egy kevés sót vagy ételízesítőt adunk és az olívaolajjal együtt összekeverjük.
A felszeletelt virslivel, a lila hagymával, a fehérjével, a tejföllel, az átlagosnál több borssal, valamint a kikevert tojássárgájával alaposan összekeverjük és megkóstoljuk. Szükség szerint utána ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.