Áztassuk a mazsolát tokaji aszúba pár órára. A zúzott kekszet, cukrot és olvasztott vajat dolgozzuk össze, majd sütőpapírral bélelt 18 centis csatos formába simítsuk bele a keveréket. 165 fokon 5 percig süssük. A krémsajtot, cukrot, citromhéjat, vanília kivonatot és a citromlét krémesre keverjük. Ne legyen túl levegős, mert az repedéseket okozhat később. Egyesével adjuk hozzá a tojásokat, majd keverjük simára. A végén a mazsolát a maradék aszúval adjuk hozzá. Öntsük a masszát a kekszes alap tetejére, majd 25 percig 165 fokon süssük. Ha teszünk egy kis vizet a sütőbe egy másik tepsibe, akkor az nedvesen tartja a sütő levegőjét, ami segít megelőzni a sajttorta megrepedését. Akkor van kész, amikor a széle már szilárd, de a közepe még remeg enyhe rázogatásra. Tegyük hűtőszekrénybe több órára (vagy éjszakára) mielőtt levesszük a formát. Ha kihűlt a sajttorta, díszítsük a kétféle csokival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.