Meghámozzuk a céklát, az almát, a sárgarépákat és a zellerdarabkát.
Készítünk egy tipikus magyaros salátaöntetet: víz, ecet, cukor, só keveréke. Nagyon kevés elég, egy deci víz legyen az alapja. Az én ízlésemnek megfelelően a többi hozzávaló aránya: egy deci vízhez egy evőkanál 15%-os ecet, egy evőkanál cukor és egy teáskanál só.
Az elkészült salátalébe keverjük a fűszereket: az őrölt köményt, a tormakrémet és a fokhagymakrémet. Ha "igazi" tormával és fokhagymával dolgozunk, akkor azokat a céklához tegyük.
A zöldségeket konyhai késes aprítógépben durvára daráljuk, ennek híján nagy lyukú reszelőn lereszeljük, beleforgatjuk a salátalébe, és bármikor fogyaszthatjuk.
Megjegyzés
Semelyik alkatrészt nem kell előfőzni! Így nemcsak egyszerűbb az elkészítése, hanem vitamindúsabb is marad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.