Elkészítés: Először a hagymát és a darált húst a fűszerekkel megdinsztelem, majd leveszem a tűzről, és hozzálátok a zöldségek felaprításához. A krumplit nagyon vékony szeletekre vágom, a többi zöldéget pedig ízlés szerint csinos darabkákra aprítom, a feta sajttal együtt. Amikor ez megvan, egy kiolajozott jénai aljába lefektetem a krumpliszeletek felét, majd a zöldségeket és a fetakockákat egyszerűen a dinsztelt hússal együtt beleszórom. A tetejére pedig a maradék krumpliszeleteket fektetem. Ezután jön a nyakonöntés a következő szósszal: a tejszínt és a tejfölt keverjük össze, rakjunk bele sót, borsot, egy kis reszelt sajtot. Nem kell aggódni, ha ez a szósz egy kicsit sós, mert a zöldségek natúran kerülnek a tálba, és szépen beszívják a szósz ízeit.
A kész szórottast kb. 200 fokon fél óráig sütjük, vagy addig, amíg szépen megpirul a teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.