A megmosott céklát kuktafazék betétjére teszem, aláöntök 2 dl vizet, és a gőzben puhára párolom. Ezután hideg vízzel leöblítem, meghámozom, majd karalébévájóval úgy vájom ki a belsejét, hogy legalább 1 cm vastag fala maradjon. Amíg a cékla párolódik, a cérnametéltet megfőzöm és leszűröm.
A majonéz felét elkeverem a tejföl felével, hozzáadom a tormát, a krémsajtot és az apróra vágott céklaforgácsot. Sóval, őrölt fehér borssal, zúzott fokhagymával és a finomra metélt snidling felével fűszerezem, végül a már kihűlt tésztát is belekeverem.
A céklát jól megpúpozva megtöltöm, és lapos tálra helyezem. A megmaradt majonézt, snidlinget, sót, borsot a tejföllel elkeverem, és rálocsolom a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.