Az epres krémes elkészítéséhez a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a sárgáját és összedolgozzuk.
Ezután hozzáadjuk a sütőport, majd kanalanként a lisztet. Óvatosan összedolgozzuk és a masszát csatos (szögletes) formába öntjük, majd 180 fokra előmelegített sütőbe helyezzük és kb. 25 perc alatt megsütjük.
A kisült piskótát kihűtjük, majd elkészítjük a krémet. A tejszínhez hozzáadjuk a habfixálót és kemény habbá verjük. A tejszínhabot ráhalmozzuk a piskótára, majd a tetejére félbevágott epret helyezünk.
A tortazselét meleg vízben feloldjuk, kicsit kihűtjük vigyázva, hogy még ne kössön meg, és a gyümölcsökre öntjük. Fogyasztás előtt a hűtőbe tesszük néhány órára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.