Elkészítés: A csirkecombok bőrét óvatosan fellazítjuk.
A töltelékhez a tojást habosra felverjük, majd összekeverjük a darált sonkával, a tejföllel, 1 evőkanál reszelt sajttal, 1 teáskanál paradicsompürével, 1 evőkanál zsemlemorzsával és a kifacsart zsemlével. Megsózzuk, borsozzuk, és a kakukkfű meg a rozmaring felét belekeverjük.
Fakanál segítségével a comb bőre alá töltjük a masszát, majd a combokat tepsibe tesszük.
Serpenyőben felhevítjük az olajat, rászórjuk a lisztet, és habzásig keverjük. Ezután ráöntünk 4 dl vizet, és tovább kevergetve sűrűre főzzük. Hozzáadjuk a megmaradt paradicsompürét és a fűszereket. Jól kiforraljuk.
A mártást ráöntjük a csirkecombokra, kevés reszelt sajtot szórunk a tetejére, és alufóliával befedjük. Előmelegített forró sütőben 50 percig közepes lángon pároljuk, majd a fóliát levéve megpirítjuk. A megmaradt reszelt sajtot is rászórjuk, a sütőbe visszatesszük, és éppen csak ráolvasztjuk.
Párolt rizs vagy pirított burgonya a hozzáillő köret.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.