A kolbásztököt meghámozzuk, majd kb. 2,5 cm-es karikákra vágjuk. A magos részét késsel körbe kivágjuk és enyhén besózzuk. A tepsibe sütőpapírt teszünk és ráhelyezzük a besózott tök karikákat.
A töltelékhez apróra vágjuk a vöröshagymát, fokhagymát, petrezselyemzöldet, majd hozzáadjuk a kis kockára vágott császárszalonnát és paradicsomot. Ráütjük az egész tojást és sóval, borssal, majorannával fűszerezzük. A töltelék hozzávalóit összekeverjük és kanállal a tök karikák közepébe halmozzuk. A tetejére sajtot vágunk vagy reszelünk, majd 190-200 fokos sütőben kb. 60 perc alatt készre sütjük, míg a teteje halvány barnára nem pirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.