A tökfőzelékhez a tököt meghámozzuk, megmossuk, majd szárazra töröljük. Eztuán félbevágjuk, és kivájjuk magházát, majd lereszeljük.
A megpucolt, felkockázott hagymát egy fazékban egy kevés olajon üvegesre dinszteljük, majd rárakjuk a legyalult tököt és a felaprított kaprot, és a saját levében, picit megsózva puhára főzzük néhány perc alatt.
A lisztet egy kevés vízben simára keverjük, majd csomómentesen hozzáadjuk a tejfölt és a pirospaprikát, és ha puha már a tök, hozzákeverjük. Néhány percig takarék lángon keverjük, vigyázva, össze ne ugorjon a tejföl.
A grillkolbászt minimális olajon pár perc alatt megpirítjuk vagy grillsütőben megsütjük, ezzel tálaljuk a tökfőzeléket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.