Elkészítés: A patisszont megtisztítjuk és kivájjuk a belsejét. A tököt enyhén sós-cukros vízben kicsit megfőzzük.
A töltelékhez a hagymát apróra vágva megdinszteljük, rátesszük a húst, fűszerezzük és puhára pároljuk. Egy kis vizet is teszünk bele, mielőtt a zabpelyhet beleöntjük, végül pedig beleütjük a tojást, hogy összeálljon.
Az előfőzött patisszont besózzuk és megtöltjük, majd vajazott edénybe rakjuk, egy kis vizet is öntünk alá, és sütőbe tesszük.
Ha már majdnem megsült az étel, akkor a tetejére ráöntjük a tej és a reszelt sajt keverékét.
Paradicsom-, vagy kapormártást adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.