Elkészítés: 36 dkg finomlisztet elmorzsolunk 18 dkg margarinnal, kevés sóval, fél dl fehér borral és 3 tojássárgájával. Jól átgyúrjuk és 1 órán át hűvös helyen pihentetjük a tésztát. Kisujjnyi vastagságúra kinyújtjuk és nagyobb pogácsákat szaggatunk belőle.
A lapok felét az alábbi töltelékkel töltjük meg: 20 dkg darált sonkát, 5 dkg reszelt sajtot elkeverünk 2-3 evőkanál tejföllel. Az így megkent lapokat lefedjük egy-egy töletlen pogácsával és széleket kicsit összenyomkodjuk. Vajjal kikent tepsibe rakjuk, tetejüket megkenjük tojásfehérjével és forró sütőben aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.