Elkészítés: A tököt hosszaban félbevágjuk, meghámozzuk, a magját
kiszedjük. A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és olajon kicsit
megpirítjuk, majd beletesszük a darált húst, kis vizet öntünk rá,
megfõzzük. Ezután beletesszük a kaprot, a gyömbért és a sót, de fûszezhetjük még egyéb fûszerekkel is, ízlés szerint. Ezután következik a tejföl és a pirított zsemlekocka, annyi legyen, hogy nagyjából felszívja a hús levét. Ezután a tölteléket belerakjuk a tökbe, és mielõtt még betennénk a sütõbe, alá olajat, vizet és sót öntünk (a tepsibe). Majd letakarkuk alufóliával, és kb. fél óráig sütjük 200 fokon. Ezután levesszük a fóliát, rászórjuk a sajtot, és pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.