Elkészítés: A tésztát sós forró vízben 5 percig főzzük, hozzáadjuk a zöldborsót, és együtt (nem túl) puhára főzzük. Leszűrjük, félretesszük.
Az uborkát, a hagymát, a répát és koktélparadicsomot felkockázzuk.
A tejföllel, joghurttal, balzsamecettel és olívaolajjal öntetet készítünk, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, valamint őrölt borsot. Az öntetet összekeverjük a tésztával és a zöldségekkel, 1 órát állni hagyjuk.
A tonhalat leszűrjük, majd tálaláskor a tésztasalára morzsoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.