Elkészítés: A tésztát sós forró vízben 5 percig főzzük, hozzáadjuk a zöldborsót, és együtt (nem túl) puhára főzzük. Leszűrjük, félretesszük.
Az uborkát, a hagymát, a répát és koktélparadicsomot felkockázzuk.
A tejföllel, joghurttal, balzsamecettel és olívaolajjal öntetet készítünk, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, valamint őrölt borsot. Az öntetet összekeverjük a tésztával és a zöldségekkel, 1 órát állni hagyjuk.
A tonhalat leszűrjük, majd tálaláskor a tésztasalára morzsoljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.