Előkészítés: A tonhalat lecsepegtetjük. A citromot megmossuk, meghámozzuk, kifacsarjuk a levét, és a héjából pedig rombuszalakú darabokat vágunk.
Elkészítés: A tonhalat a tejszínnel mixerben pürévé keverjük. Hozzáadunk 3 evőkanál citromlevet, sóval, borssal ízesítjük, és a citromhéjjal díszítjük. Az avokádót félbevágjuk, a magját kiemeljük, és a húsát kanállal kikaparjuk. Villával összetörjük, és azonnal meglocsoljuk a maradék citromlével. A chilit megmossuk, félbevágjuk, kikaparjuk a magjait, és a húsát vékony szeletkékre vágjuk. A hagymát meghámozzuk, és felaprítjuk. A paradicsomot megmossuk, kimagozzuk, húsát apró darabokra vágjuk. Összekeverjük az avokádót, a chilit, a hagymát és a paradicsomot, sóval, cayenne-borssal ízesítjük. Tálkába szedjük. A csípős ketchupot is tálkába öntjük, a tacoval, és a másik két szósszal együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.