A tésztát a csomagoláson szereplő útmutatásnak megfelelően, sós vízben al dente állagúra főzzük, majd leszűrjük. Kevés főzővizet félreteszünk.
A tésztát visszatesszük a fazékba, majd 50 ml főzővizet az olívaolajjal összekeverünk, és a tésztához adjuk, hasonlóképpen a kimagozott és felaprított olívabogyót, valamint a kakukkfüvet is. Fedő alatt kb. 5-10 percig pihentetjük, közben néhányszor megkeverjük.
Az olívaolajat egy nagy serpenyőben magas hőmérsékletre hevítjük, és a tonhalsteakek mindkét oldalát fél-fél percig úgy sütjük, hogy a hal belül nyers maradjon. Ízlés szerint teljesen átsütve is fogyasztható.
A tésztát mélytányérokra szedjük, és mindegyik adagra 1-1 tonhalfilét helyezünk. Ízlés szerint a tonhalat tengeri sóval és egyéb fűszerkeverékkel fűszerezzük. A tésztát díszíthetjük töltött afrikai paprikákkal is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.