Az őszibarackot egy szűrőben lecsöpögtetjük, a levet felfogjuk és egy edényben felforraljuk. A pudingport kevés hideg vízzel simára keverjük, a keveréket apránként a forrásban lévő léhez keverjük, és folyamatos keverés mellett addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik. Az őszibarackot kis kockákra vágjuk es a forró pudinghoz adjuk, majd hagyjuk teljesen kihűlni
A sajttortakrémhez a friss sajtot simára keverjük a tejföllel, a cukorral, a fahéjjal, a reszelt narancshéjjal es a fél narancs levével.
4 darab, egyenként 200 ml-es desszertespohárba először 1 evőkanál müzlit teszünk, majd rárétegezzük az őszibarackragut, arra pedig a sajttortakrémet. Fogyasztásig a hűtőszekrényben taroljuk. A poharakat a maradék őszibarackraguval es a müzlivel díszithetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.