A vöröshagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. A fokhagyma héját eltávolítjuk, apróra vágjuk. A sárgarépát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk. Az erős paprikából hármat felkarikázunk. A zöldpaprikát szintén daraboljuk. A csirkemellet tenyérnyi darabkákra vágjuk a tisztítást követően. A burgonyát megpucoljuk.
A vaj és olaj keverékben a burgonyák mindkét oldalát megpirítjuk, majd félre tesszük.
A vegyes zsiradékban megdínszteljük a csirkemellet és ezt is félretesszük.
Újabb vaj és olaj keverékben megsütjük a hagymát, fokhagymát majd hozzáadjuk a sárgarépát, a zöldpaprikát és a sűrített paradicsomot. Beletesszük az elősütött húst és krumplit. Hozzádjuk a fűszereket, a kaprot is. Sózzuk, borsozzuk.
Hozzátöltjük a vizet és addig főzzük, amíg a burgonya megpuhul.
A félretett erőspaprikát felkarikázzuk, és a kapor másik felével díszítjük az elkészült ételt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.