A burgonyát alaposan megmossuk, héjában puhára főzzük. Vigyázzunk, hogy ne főzzük túl! Ezután leszűrjük, majd hagyjuk kissé kihűlni. Ha kezelhető hőmérsékletűre hűlt, meghámozzuk, és felkarikázzuk.
A hagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk. A cukkinit megmossuk, felkockázzuk a sonkával együtt. A tojásokat habosra keverjük egy kevés sóval.
Egy nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a cukkinit, aztán addig pirítjuk, míg a nedvesség elpárolog. Ezután óvatosan hozzáforgatjuk a krumplit, sózzuk, borsozzuk, és rázogatva aranyszínűre pirítjuk.
Hozzákeverjük a sonkát és a felvert tojást, majd addig sütjük így, míg a tojás megszilárdul, a sonka pedig megpirul. Petrezselyemlevélkékkel díszíthetjük a sonkás serpenyős egytálat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.