Az egyszerű paprikás krumplis tészta alapjához a hagymát kockákra vágva a zsíron (vagy 0,5 dl olajon) világosra pirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, a kockákra vágott burgonyát, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd sóval, borssal ízesítjük, és lassú tűzön megfőzzük.
Amikor már puha, összetörjük villával vagy burgonyanyomóval, de úgy, hogy kissé darabos maradjon, ne legyen teljesen pépes.
A tésztát a csomagoláson található útmutatás szerint forró vízben kifőzzük, majd hozzákeverjük a tört burgonyához, és lefedve pár percig pirítjuk. Tálaláskor ízlés szerint borsozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.