2 dl tejben simára keverjük a zselatint, felfőzzük, majd
A porcukrot a vajjal habosra keverjük, majd hozzáadjuk az áttört túrót, a vaníliás cukrot, a megmosott/megtörölt citrom reszelt héját, és a felének a levét, és jól összekeverjük. Belekeverjük a megtisztított mazsolát is, végül hozzáadjuk a langyosra hűlt zselatinos tejet.
Az őzgerincformát folpackkal kibéleljük és beleöntjük a túrós massza felét. Sorban elhelyezzük a Túró Rudikat, majd befedjük a túrós töltelék másik felével.
Az 1 dl tejet tálba öntjük, amelybe néhány másodpercre belemártogatjuk a babapiskótákat és talppal felfelé rárakjuk a túrós masszára.
Becsomagoljuk a folpackba és kb. 3 órára a hűtőbe tesszük dermedni. Már 3 óra elteltével is nyugodtan lehet enni, de legjobb egy egész éjszakára a hűtőbe tenni, mert úgy még jobban összeérnek az ízek és kellően átpuhul a babapiskóta is. Tálalás előtt kiborítjuk a formából
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.