3 dl tejet a cukorral és a lereszelt citromhéjjal felforralunk. A kuszkuszt egy tálba tesszük, majd ráöntjük a forró, cukros tejet, és 15 percre lefedjük, amíg felszívja a folyadékot.
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját kikeverjük a puha vaj felével, majd a felolvasztott csokoládéval. A fehérjét kemény habbá verjük. Az összetört babapiskótát összedolgozzuk a maradék olvasztott vajjal és 1/2 dl tejjel.
Egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaformát kikenünk vajjal, és az alját kirakjuk a babapiskótával. Egy spatula segítségével összekeverjük a kuszkuszt és a csokoládés masszát, majd hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét. A keveréket a babapiskótára öntjük, és 170 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.