A piskótához felverünk 4 db tojást, 4 ek cukrot és 1 csomag vaníliás cukrot. Ezután hozzákeverünk 4 ek lisztet, 1 csomag sütőport és 2 ek cukrozatlan kakaóport. Kivajazott, kilisztezett tortaformába simítjuk a masszát, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 10-15 perc alatt megsütjük.
Ugyanezt megismételjük a tészta maradék hozzávalóival, meg mindkét piskótalapot kihűtjük.
A krémhez a tejet, a csokoládés pudingport és a cukrot sűrűre főzzük, majd levesszük a tűzről, és még forrón hozzákeverjük a csokoládét. Hideg vízbe tesszük, és teljesen kihűtjük, majd hozzákeverjük a kemény habbá vert tejszínt. A két piskótalap közé kenjük a krém felét, a másik felével bevonjuk a tortát.
Felverjük a habtejszínt, habzsákba töltjük, és ízlés szerint tejszínnel, francia drazséval, tortadarával és csokoládéval díszítjük a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.