Előkészítése: a tehéntúrót áttöröm, a mazsolát megmosom, szárát leszedem. A narancsot meghámozom, sárga héjából egy keveset lereszelek, a gyümölcsöt kockákra vágom. A tojásokat szétválasztom, a fehérjéből kemény habot verek.
Elkészítése: a tojássárgát habosra keverem a cukorral, majd a lisztet és a fűszereket is hozzáadom. Ezután belekeverem az áttört túrót, a mazsolát, a narancskockákat. Végül óvatosan, hogy össze ne törjön, hozzáadom a tojások fehérjéből vert kemény habot. Kivajazok és kevés liszttel meghintek 4 pudingformát, majd a masszát belesimítom. A tetejét egyenletesre elkenem, és az előmelegített, forró sütőben 25-30 percig közepes lángon sütöm. Mielőtt kivenném a sütőből, ellenőrzöm, hogy a közepe is átsült már. Tányérra borítva kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.