Elkészítés: A tojások fehérjét 4 evőkanál cukorral és 4 evőkanál vízzel kemény habbá verjük. A tojások sárgáját 4 evőkanál cukorral, a sütőporral habosra kavarjuk, majd a tojáshabhoz adjuk a
kikavart sárgáját és a lisztet, óvatosan összekeverjük.
Egy sütőpapírral kibélelt normál nagyságú tepsibe öntjük. Előmelegített, 180 Celsius-fokos sütőben kb. 15-20 percig sütjük. Amíg a vizes piskóta hűl,
elkészítjük a túrókrémet.
A tejszínt habosra keverjük, majd a vajat a porcukorral szintén. A túróhoz először a vajas krémet adjuk, összekeverjük, majd ezután kerül bele a kemény tejszínhab.
A kihűlt tésztára rákenjük a túrókrémet, erre a málna (eper, őszibarack stb.) kerül, végül elkészítjük a tortazselét, és a gyümölcsöt ezzel vonjuk be. Legalább 2 órára hűtőbe tesszük, majd szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.