Olvasztott vajon üvegesre dinszteljük a felaprított hagymát, hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a paradicsompürét és a húst. Összekeverjük, majd levesszük a tűzről, és hagyjuk langyosra hűlni. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk csilivel, és krémesre keverjük a túróval.
Az uborkát kis darabokra vágjuk, és kikaparjuk a belsejét. A paprikákat cikkekre szeleteljük vagy kicsumázzuk. Megtöltjük a zöldségeket a túrókrémmel, és legalább egy óráig hűtőben pihentetjük. Kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.