Burgonyákat héjában megfőzzük, majd kicsit lehűtjük, meghámozzuk, félbevágjuk a belsejüket egykis kanállal kivájjuk.
A fagyasztott zöldséget pár perc alatt, forrásban lévő sós vízben félpuhára főzzük
A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és egy serpenyőben, a felhevített olajon a baconnel és a zöldséggel összepirítjuk, megfűszerezzük, majd egy tálba tesszük.
Hozzáadjuk a pépesre tört, kivájt burgonyát, a tejfölt, a tojást és 10 dkg reszelt sajtot, majd fűszerezzük ízlés szerint befűszerezzük, és összekeverjük.
A félbevágott burgonyákat megtöltjük a masszával, a tetejére szórjuk a maradék reszelt sajtot, sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk őket, majd 190-200 fokon készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.