A zöldségeket megmossuk, a paprikák csumáját kivágjuk, a tököt meghámozzuk, félbe vágjuk, a két paradicsom kalapját levágjuk. A tök és a paradicsomok belsejét kikaparjuk. A zöldségeket kívül-belül megsózzuk.
A hagymákat meghámozzuk, felaprítjuk, és megfonnyasszuk a felforrósított olajon. Hozzáadjuk a rizst, átkeverjük, és felöntjük fel 150 ml vízzel, és addig főzzük, amíg a víz nagy része elpárolog. A hagymás rizst a darált húshoz adjuk, sózzuk, borsozzuk, kevés piros paprikával ízesítjük, és összedolgozzuk .
A keveréket kanállal a zöldségekbe töltjük és elrendezzük mindet egy tűzálló tálban. A megmaradt paradicsomokat megmossuk, felkarikázzuk, minden töltött zöldségre teszünk egy-egy karikát.
A sűrített paradicsomot simára keverjük 1 dl vízzel, sózzuk és borsozzuk. A zöldségek mellé öntjük, és az egészet készre sütjük 200 fokra előmelegített sütőben 45-55 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.