A burgonyákat átdörzsöljük folyó víz alatt. Mindet forró, sós vízbe tesszük, és héjában félpuhára főzzük. Leszűrjük, hagyjuk kihűlni, hosszában félbevágjuk, majd kikanalazzuk a belsejét. Apróra vágjuk a kimagozott paprikát, felkarikázzuk a hagymát. Felkockázzuk a szalonnát, üvegesre sütjük. Hozzáadjuk a hagymát és a paprikát, majd megpirítjuk.
Összekeverjük a krémsajtot a fetával és a pirított zöldségekkel. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd sózzuk és borsozzuk. Megtöltjük a burgonyákat a zöldséges krémmel, majd tűzálló tálba tesszük. Meglocsoljuk az olajjal, és 200 fokos sütőben 10 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.