A burgonyákat alaposan megmossuk, hosszában félbevágjuk. A vágott felével felfelé 200 fokos sütőbe tesszük mindet kb. 30 percre. Ezután tálba kaparjuk a belsejüket, de kb. 1 cm vastag réteget hagyunk a héjban.
Míg a krumpli sül, puhára pároljuk a borsót a tejszínben. Sózzuk, borsozzuk, lereszeljük a sajtot.
Mindkettőt a kikapart burgonyához adjuk, összeforgatjuk az egészet. Ha szükséges, sózzuk és borsozzuk. Végül visszatöltjük a keveréket a kikapart burgonyákba. 200 fokon aranyszínűre sütjük őket. Egy kevés aprított petrezselyemmel megszórva tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.