A gombát megtisztítjuk, és kevés olajon megpároljuk. Amikor készen van, hozzáadjuk az apró csíkokra vágott sonkát. Beletesszük a tejbe áztatott és kinyomkodott zsemlét, a fokhagymát, majd megfűszerezzük a sóval, borssal, majorannával. Hozzáadjuk a zsemlemorzsát is, ami összefogja a tölteléket.
A paradicsomokat megmossuk, szárazra töröljük. Kalapjukat levágjuk, belsejüket kikanalazzuk, és a sonkás-gombás töltelékkel megtöltjük a paradicsomokat.
Sajtszeletekből kis tappancsokat szabunk, és a paradicsom alá tesszük. Majonézzel szemeket, szájat és az orrot rajzolunk neki. Zöldséglevelet teszünk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.