A karalábét vékonyan meghámozzuk, leveleit megmossuk és vékony csíkokra vágjuk. A jércemellet ledaráljuk vagy egy késes aprítóban pépesítjük.
Az újhagymát karikára vágjuk, és egy serpenyőben kevés olajon aranysárgára pirítjuk. Hozzáadjuk a jércehúst, megsózzuk, megfűszerezzük a borssal és a petrezselyemzölddel, és gyengén átpirítjuk.
A karalábék közepét kivájjuk, belsejüket óvatosan megsózzuk, beletöltjük a pirított húst, majd tejföllel meglocsoljuk. A kivájt karalábégolyókat és a megtöltött karalábét egy lábosba helyezzük, kevés vizet öntünk alá, fedővel letakarjuk és megpároljuk.
A puha karalábékat kivesszük a lábosból, tejfölt keverünk hozzá, zöldpetrezselyemmel, fehérborssal fűszerezzük, ha szükséges megsózzuk, és beforraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.