Elkészítés: A vajat a cukorral habosra keverjük. Beleütjük a tojásokat, és alaposan kikeverjük. A túrót kikeverjük a citromhéjjal, és a vajas-tojásos masszába vegyítjük. Beleforgatjuk a rumba áztatott mazsolát, majd a sütőporos lisztet. Elkeverjük alaposan a tésztát, és vajazott, lisztezett kuglófformába öntjük. Előmelegített sütőben 175 fokon 60 percig sütjük, de végezzünk tűpróbát. Kiborítjuk, és hagyjuk kihűlni. Ezután megszórjuk porcukorral, amibe keverhetünk vaníliát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.