A lisztet keverjük össze a sütőporral, egy csipetnyi sóval és borssal. Adjuk a liszthez a margarint, a tojásokat, egy tojássárgáját és a citrom levét, majd dolgozzuk sima tésztává. Ha kész, kb. 30 percre tegyük hűvös helyre.
Nyújtsuk ki a tésztát kb. 3 mm vastagságúra, és derelyevágóval szeljük kis darabokra.
Mindegyiket kenjük meg tojássárgájával, majd a fele mennyiséget szórjuk meg sóval vagy mákkal, reszelt sajttal, szezámmaggal, napraforgómaggal és őrölt pirospaprikával. A tésztadarabokat tegyük egy tepsire, majd 190 °C-ra előmelegített sütőben süssük 15 percig.
A túrót, a camambert-t, a tejfölt és a mustárt keverjük össze, ízesítsük sóval és borssal. Miután a sós aprósütemények kisültek, a sima tetejű darabokra kenjünk egy keveset a töltelékből, mindegyikre helyezzünk rá egy mákos vagy magos darabot, és óvatosan nyomjuk össze.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.