A tészta hozzávalóit közepes keménységűre gyúrjuk, majd két részre osztjuk.
A tészta egyik részét kerekre nyújtjuk, és egy kerek, sütőpapírral bélelt tortaformába tesszük.
Összekeverjük a túrós töltelék hozzávalóit, alaposan kikeverjük, majd a tésztára kenjük. Ezután rászórjuk a lecsepegtetett és kimagozott meggyet.
A másik tésztát is kinyújtjuk, és a meggy tetejére tesszük. A pite tetejét megkenjük tojással, és forró, 200 fokos sütőben kb. 30-35 perc alatt készre sütjük, majd kihűtjük. Porcukkorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.