Elkészítés: A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, és 2 lapot sütünk nagy tepsi hátulján, majd teljesen kihűtjük.
A krémhez a porcukrot kikeverjük a margarinnal és a túróval, majd hozzákeverjük a mazsolát. A 6 dl tejben elkeverjük a pudingport, a tojássárgát, a vaníliás cukrot, és megfőzzük. Ha kihűlt, összekeverjük a túrós krémmel.
Az első lapot tepsibe fektetjük, megkenjük a krémmel, rátesszük a másik lapot, belenyomkodjuk kicsit, és a tetejére kenjük a vízgőz fölött megolvasztott csokit. Másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.