Elkészítés: A kifliket kb. 1,5 cm-es karikákra vágjuk. 5 dkg cukrot elkeverünk a fél liter tejben és meglangyosítjuk, majd leöntjük vele a kiflit. Átkeverjük, hogy mindenhol jól elázzanak.
A túrót kikeverjük 10 dkg cukorral, ízlés szerint rum- és vanília-aromával, a fél citrom levével, reszelt citromhéjjal és a marék mazsolával.
A kiflik egyik felét letesszük egy kb. 20X27 cm-es tepsibe, majd elegyengetjük rajta a túrót, kanállal meg is lehet kicsit nyomkodni, és befedjük a maradék kiflivel. A tejfölben elkeverünk 5 dkg cukrot, és elkenjük a kiflik tetején.
Előmelegített sütőben kb. 180-200 fokon letakarás nélkül addig sütjük, míg márványosan aranybarna lesz a tejföl a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.