Elkészítés: A gyümölcsöket és a csokoládét kb. 0,3*0,3 centis apró darabokra vagdaljuk, tördeljük.
A margarint a tojássárgákkal, a cukorral és 20 dkg kristálycukorral kikeverjük, majd az aprított hozzávalókat belekeverjük. a sütőporos lisztet is hozzávegyítjük. A tojásfehérjéket habbá verjük 8 dkg cukorral, majd a tojáshabot 3 lépésben beledolgozzuk a masszába.
Kikent, belisztezett kuglófformában kb. 70 percig sütjük 170 fokon. Sütés után kiborítjuk, megvárjuk, hogy teljesen kihűljön, s akkor porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.