Elkészítés: A gyümölcsöket és a csokoládét kb. 0,3*0,3 centis apró darabokra vagdaljuk, tördeljük.
A margarint a tojássárgákkal, a cukorral és 20 dkg kristálycukorral kikeverjük, majd az aprított hozzávalókat belekeverjük. a sütőporos lisztet is hozzávegyítjük. A tojásfehérjéket habbá verjük 8 dkg cukorral, majd a tojáshabot 3 lépésben beledolgozzuk a masszába.
Kikent, belisztezett kuglófformában kb. 70 percig sütjük 170 fokon. Sütés után kiborítjuk, megvárjuk, hogy teljesen kihűljön, s akkor porcukorral megszórjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.