Elkészítés: A vadhúst kétszer ledaráljuk. A zsemléket beáztatjuk a tejbe, majd ezt is ledaráljuk. A hagymát és a fokhagymát lereszeljük, kevés olajon megfuttatjuk, majd mindezeket a fűszerekkel jól összegyúrjuk, kis fasírtokat formázunk, és kevés olajon készre sütjük.
A sütőtököt meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, majd lisztbe, tojásba és kókuszreszelékbe forgatjuk. (Lehet kétszer panírozni, így vastagabb és intenzívebb ízű lesz.) Bő, forró olajban lassan kisütjük.
Az öntethez a fűszereket finomra vágjuk, és az összes hozzávalóval összekeverjük. Pihenni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek, de jobb, ha már előző nap elkészítjük.
A fasírtot a bundás sütőtökkel és a zöldfűszeres joghurtszósszal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.