Elkészítés: A vadhúst kétszer ledaráljuk. A zsemléket beáztatjuk a tejbe, majd ezt is ledaráljuk. A hagymát és a fokhagymát lereszeljük, kevés olajon megfuttatjuk, majd mindezeket a fűszerekkel jól összegyúrjuk, kis fasírtokat formázunk, és kevés olajon készre sütjük.
A sütőtököt meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, majd lisztbe, tojásba és kókuszreszelékbe forgatjuk. (Lehet kétszer panírozni, így vastagabb és intenzívebb ízű lesz.) Bő, forró olajban lassan kisütjük.
Az öntethez a fűszereket finomra vágjuk, és az összes hozzávalóval összekeverjük. Pihenni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek, de jobb, ha már előző nap elkészítjük.
A fasírtot a bundás sütőtökkel és a zöldfűszeres joghurtszósszal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.