Elkészítés: A makrélát lefilézzük, csontjaiból 1 liter vízzel alaplevet főzünk lassú tűzön 30 perc alatt.
A zöldségeket megtisztítjuk, vékony metéltre vágjuk, vajon megfuttatjuk, lisztet szórunk rá, elkeverjük, majd felöntjük a leszűrt alaplével. Ízesítjük a sóval, fehérborssal, a vaníliarudat kettévágjuk, kikaparjuk a belsejét, és a héjával együtt a leveshez adjuk. Felforraljuk, beletesszük a kisebb darabokra vágott halfiléket, a pezsgőt és a tejszínt. 3-4 percig főzzük, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.