A tojássárgáját elkeverjük a cukorral, csomómentesre keverjük a keményítővel, és felöntjük a tejjel.
A vaníliarudat felhasítjuk, a magjait hozzáadjuk. A szószt elkezdjük melegíteni, folyamatos kevergetés mellett pedig a vaníliarúd hüvelyét is belefőzzük a szószba. (Nem forraljuk, csupán besűrítjük.)
Megjegyzés
Sodóként használhatjuk süteményekhez, bármilyen desszerthez. A receptet és a fotót Mandulakonyha küldte. Köszönjük!
További receptek és fotók a <a>Mandula konyhai kalandjai blogban! >>></a>
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.