A páchoz a szétzúzott fokhagymát alaposan összekeverjük a többi hozzávalóval.
A csirkét a mellénél félbevágjuk és kilapítjuk, majd megkenjük a fokhagymás-korianderes páccal. A hűtőbe tesszük éjszakára.
Másnap a csirkét lecsepegtetjük. Egy serpenyőben bőven vajat vagy olajat hevítünk, majd a bőrével felfelé belefektetjük a húst. Nehezékkel lenyomtatjuk, és közepes hőfokon sütjük kb. 10 percig.
Amint pirulni kezd, ellenőrizzük, és óvatosan megmozgatjuk, hogy ne ragadjon le. Végül megfordítjuk, és másik oldalát is megsütjük a nehezék alatt. Friss zöldsalátával vagy tetszés szerinti körettel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.